Šapčani u okviru 6.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuju goste iz Beograda, ekipu Partizana. Gostovanje vicešampiona povod je za pun stadion, a nema sumnje da će publika imati priliku da isprati izuzetno zanimljivu utakmicu.

Ekipa Mačve je tokom prethodne sezone pokazala da može da pruži dostojan otpor svakoj superligaškoj ekipi, pa će i ovoga puta težiti da ostave dobar utisak i pokušati da iznenade renomiranog protivnika. O tome je u zjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić koji je istakao da će njegov tim pokušati da iskoristi i najmanju šansu za iznenađenje:

’’Poštujemo svakoga i ne plašimo se nikoga. Partizan je u poslednje vreme podigao nivo igre, a samim tim i rezultata koje imaju. Sa novim, izuzetno dobrim trenerskim tandemom, verujem da će Partizan u narednom periodu vratiti nivo igre kakav taj klub i zaslužuje. Mi ćemo se potruditi da u nedelju to ne bude slučaj, iako nam ne daju velike šanse. Ali, ako su šanse jedan na prema milion, treba iskoristiti i taj jedan odsto. U prošloj prvenstvenoj utakmici u Šapcu sa Partizanom smo bili veoma blizu povoljnog rezultata, pa se nadam da će tako biti i u ovoj i da ćemo uz pomoć velikog broja naših navijača uspeti da iznenadimo Partizan.’’

Meč 6.kola Super lige Srbije između Mačve i Partizana igra se danas, u nedelju 26.avgusta 2018.godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.