Tokom vikenda su na programu svi mečevi 7.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos čak četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Mladost – Mačva, Čukarički – Radnički Niš, Vojvodina  – Crvena zvezda i Partizan – OFK Bačka.

MLADOST – MAČVA (petak 31.avgust, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 7.kola Super lige Srbije igra se u Lučanima gde će domaća Mladost dočekati goste iz Šapca, ekipu Mačve. Domaćini su sjajno započeli aktuelnu sezonu i nalaze se u vrhu tabele, ali treba očekivati snažan otpor uvek neugodnih Šapčana koji teško primaju i još teže daju golove. Ekipa Mladosti je u prvih šest mečeva zabeležila tri pobede i tri remija, pa sa 12 osvojenih bodova trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. Ekipa Mačve je u prvih šest kola zabeležila dve pobede, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

ČUKARIČKI – RADNIČKI NIŠ (subota 01.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 7.kola Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Biće to duel timova koji se nalaze u odličnoj formi i koji će ove sezone bez sumnje voditi veliku borbu za plasman u evropska takmičenja. Ekipa Čukaričkog je u prvih šest mečeva zabeležila tri pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 11 osvojenih bodova trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. Ekipa Radničkog je u prvih šest kola zabeležila četiri pobede, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA (nedelja 02.septembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 7.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Domaćini polako podižu formu, stigla su i nova pojačanja, dok crveno-beli stižu osokoljeni velikim uspehom u Salzburgu, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Ekipa Vojvodine je u prvih šest kola zabeležila dve pobede, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. Ekipa Crvene zvezde nakon pet odigranih susreta (odložen meč sa Napretkom) još uvek ima maksimalan učinak, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

PARTIZAN – OFK BAČKA (nedelja 02.septembar, 21:00 čas, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 7.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Biće zanimljivo videti u kojoj meri će poraz u Istanbulu uticati na ekipu Bate Mirkovića u susretu u kome je jasno ko je apsolutni favorit. Ekipa Partizana nakon pet odigranih susreta (odložen meč sa Radom) zabeležila je tri pobede, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 10 bodova na svom kontu zauzima 5.mesto na tabeli. Ekipa OFK Bačka je u prvih šest susreta zabeležila dve pobede, uz dva remija i dva poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu zauzima 7.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 21:00 čas.