Fudbalski klub Čukarički rešio je pitanje upražnjenog mesta šefa stručnog štaba nakon nedavnog odlaska Nenada Lalatovića. Ekipu će ubuduće predvoditi Simo Krunić koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

Nakon nedavnog odlasma Nenada Lalatovića uprava fudbalskog kluba Čukarički rešila je pitanje upražnjenog mesta šefa stručnog štaba. U novu sezonu ’’brđani’’ će ući sa trenerom Simom Krunićem na klupi, dobro poznatim stručnjakom koji je u prethodnoj sezoni predvodio ekipu Radnika iz Surdulice. On je sa čelnicima kluba dogovorio dvogodišnju saradnju, a zanimljivo je da je jedan deo igračke i trenerske karijere već proveo na Banovom brdu.

Simo Krunić (51) je rođen u Sarajevu (BiH), a igračku karijeru završio je 2000.godine. Samostalnu trenersku karijeru započeo je u sarajevskom Željezničaru, nakon čega je predvodio ekipe OFK Beograda, Čukaričkog, Inđije, Jagodine, kineske ekipe Dalian Yifang i na kraju Radnika iz Surdulice. Sa ekipom Jagodine je 2013.godine stigao do trofeja u Kupu Srbije. Bio je i asistent u stručnom štabu mlade (U-21), a potom i seniorske selekcije Srbije za vreme selektora Havijera Klementea.

Ekipa Čukaričkog se trenutno nalazi na odmoru, a pripreme za novu superligašku sezonu započeće 10.juna, za kada je zakazana prozivka.