Pančevački Železničar u okviru 32. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba Siniša Dobrašinović veruje u svoj tim i pozitivan epilog borbe za opstanak u elitnom rangu:

’’Bilo je dosta pozitivnih stvari protiv IMT-a. Realizacija nam je i dalje problematična, ali ekipa igra sve bolje, stvaramo šanse i očekujem da ono što nismo protiv IMT-a postignemo u subotu uveče. Dobro smo počeli takmičenje u plej-autu, osvojili bod na teškom gostovanju, a sada imamo šansu da upišemo sva tri na našem terenu. Radnički je kvalitetan tim, sa možda i najboljim rosterom od svih ekipa u plej-autu, pa zato moramo biti na maksimalnom nivou ako hoćemo pobedu. Verujem u tim i ne sumnjam da će moja ekipa sve odraditi na pravi način. Ne zavise sve stvari od nas, treba da se poklope i drugi rezultati, ali sigurno je da mi možemo da se namećemo sa svim ekipama i da ih pobeđujemo. Nadam se i verujem da će na kraju sve biti kako treba – rekao je Dobrašinović

Meč 32. kola između Železničara i Radničkog iz Niša igra se u subotu 27. aprila 2024. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Železničar