Ekipa Proletera u okviru 14.kola Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Dinama iz Vranja. Gosti su u sjajnoj seriji pobeda koju će bez sumnje želeti da produže i u duelu sa ’’fenjerašem’’.

Nakon četiri uzastopna prvenstvena trijumfa i više nego dobrog plasmana na tabeli Novosađani će se sastati sa ekipm koja je bodove osvajala isključivo kao domaćin, pa je stručni štab oprezan uoči duela u Surdulici. Šef stručnog štaba gostiju Dragan Radojičić istakao je da uvažava protivnika i da je njegov tim spreman za nadigravanje:

’’Utakmicu sa Dinamom smo shvatili kao jednu od najtežih, a ne da ćemo do bodova stići lako i bez velike borbe. Igrači veoma dobro znaju kakavo im gostovanje sledi i nema ni najmanje dileme da će, kao i do sada, pružiti svoj maksimum. Bez obzira na trenutni plasman Vranjanaca zaista ih uvažavamo, kao i njihove ambicije u utakmici sa nama. Spremni smo za nadigravanje, a iskreno remijem ne bih bio nezadovoljan. Povređenom Ognjenu Krasiću pridružio se i golman Vladan Elesin, a zbog kartona meč će propustiti i Nemanja Čović. Imam nekih nedoumica oko sastava zbog posledica utakmice sa Bačkom gde su se igrači mnogo istrošili. Uoči utakmice ću se odlučiti za startere.’’

Meč 14.kola Super lige Srbije između Dinama i Proletera igra se danas, u sredu 31.oktobra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.