Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 16.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Biće to debi novog šefa struke i prilika da se pred domaćim navijačima prekine serija poraza.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa optimizmom, uvek prisutnim kada dođe do promena u stručnom štabu. Novi šef struke Dragan Đorđević, koji je na klupi nasledio Dejana Čelara, debitovaće u duelu s Voždovcem, a u izjavi za medije istakao je da će dati sve od sebe da ekipu izvuče iz krize:

’’Učiniću sve da opravdam poverenje čelnika kluba, odgovornih ljudi. Znam njihove ciljeve, znam da su na dobrom putu da Bačka postane jedan od vodećih klubova u Super ligi. Ima veoma dobru infrastrukturu, mlad i poletan tim sa ružičastom budućnošću. Sticajem okolnosti se nalazi na mestu na kome se nalazi, ali ne bih ulazio u to šta i kako je bilo rađeno. Pokušaću sa stručnim štabom da napravim nešto novo kako bi ekipa što pre izašla iz krize. Otud je veoma bitna utakmica s Voždovcem, zatim uslediće dvonedeljna pauza u kojoj ćemo nastojati da revitalizujemo tim i promenimo odnos prema igri. Neke loše stvari sam već uočio, insistiraću na njihovom otklanjanju. Situacija je ozbiljna, ali i rešiva. Izazova se ne plašim, niti teške situacije. Nigde nisam imao epizodnu ulogu, verujem da neću ni ovde. Nigde nisam radio mesec, dva, tri ili pet, već ostajao godinama, i po tome sam jedan od retkih trenera. Jer se vezujem za rad, ljude, klub i igrače. Profesionalno, naravno. Jedan sam od trenera koji ne traže od igrača samo da se oznoje na terenu, već malo krvi. Čini mi se da im to fali, timski duh na prvom mestu. Svi bismo morali da živimo za pozitivne rezultate, otud bih iskoristio priliku i zamolio navijače da budu strpljivi i pomognu u nastupajućem periodu. Tek o njima sam čuo sve najlepše.’’

Meč 16.kola Super lige Srbije između OFK Bačka i Voždovca igra se sutra, u subotu 10.novembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.