Kruševački Napredak u okviru 18.kola Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka. Gosti će pokušati da nastave sjajnu seriju, ali nema sumnje da će ovo gostovanje biti izuzetno teško za ’’čarapane’’.

Ekipa Napretka u ovaj meč ulazi sa puno samopouzdanja nakon serije pobeda. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milorad Kosanović istakao je da će rezultat u najvećoj meri zavisiti od pristupa njegove ekipe i igre koja bude pružena u Bačkoj Palanci:

’’Očekuje nas još jedna u nizu sličnih utakmica koje igramo u poslednje vreme, poput one sa Zemunom ili Radom, nijanse su u pitanju. Čeka nas ozbiljan posao, igramo utakmicu u gostima, možda će i vremenski uslovi biti protiv fudbala, što nam sigurno ne ide u korist. OFK Bačka ima krizu rezultata, pa su izvršili promenu trenera, no nas to ne sme da zavara. Nas će dočekati maksimalno spremni, jer postoji taj neki poseban motiv kada igraju  protiv Napretka i Vojvodine, ne zna zašto. Ono što je najvažnije je to da se mi tu mnogo pitamo, i način na koji odigramo tu utakmicu doneće i krajnji rezultat. Nadam se da smo spremni da nastavimo sa dobrim i ozbiljnim igrama, tim pre što nemamo kadrovskih problema. Želim da tom utakmicom nastavimo seriju dobrih igara.’’

Meč 18.kola Super lige Srbije između OFK Bačka i Napretka igra se sutra, u petak 30.novembra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.