Ekipa OFK Bačka u okviru 19.kola Super lige Srbije gostuje na Banovom brdu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog. I pored kadrovskih problema gosti su optimisti pred ovaj duel.

Gosti u ovaj meč ulaze sa ambicijom da otvorenom i kvalitetnom igrom pokušaju da stignu do važnih bodova. O tome je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’plavih’’ Dragan Đorđević koji je istakao da njegov tim i pored kadrovskih problema ima svoje adute:

’’Sutra nas očejuje jedna veoma interesantna utakmica, brza i dinamična, sa jednim iskusnim i jakim protivnikom koji se nalazi u samom vrhu tabele i koji će sutra pokušati da se iskupi za poraz u prošlom kolu od ekipe Mačve. Mi imamo nedovoljan roster, imamo mali broj igrača, što zbog povreda, što zbog kartona. Idemo na Banovo brdo da se nadigravamo. Imamo svoje adute i uz pomoć naših navijača, kojih će nadam se biti u velikom broju, pokušaćemo da napravimo dobar rezultat.’’

Meč 19.kola Super lige Srbije između Čukaričkog i OFK Bačka igra se sutra, u sredu 05.decembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.