Ekipa Partizana u okviru 22.kola Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka. Crno-beli razmišljaju isključivo o pobedi, a dobro odrađene pripreme donekle su pokvarile povrede pojedinih igrača.

Domaćini su ove sezone ostvarili samo 4 pobede, uz 6 remija i 11 poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili 12 pobeda, uz čak 8 remija i jedan poraz, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva tima odigran jesenas u Humskoj završen je pobedom crno-belih rezultatom 1:0 (0:0).

Šef stručnog štaba crno-belih Zoran Mirković istakao je da ne očekuje da će se domaći tim braniti, jer su im bodovi neophodni u borbi za opstanak u elitnom rangu:

’’Radili smo naporno u pauzi. Postavili smo visoke ciljeve i uvek idemo na pobedu. Zadovoljan sam kako su protekle pripreme. Da nije bilo povreda, sve bi bilo super. Uradili smo sve što smo hteli, jedino sam nezadovoljan poslednjom utakmicom. Boljka nam je postizanje golova, a ostalim stvarima sam zadovoljan. Bačka je promenila trenera, a Zoran Govedarica je impulsivan čovek i tako mu i grabi ekipa. Izdvojio bih Bjeloša i Gavrića. Ne verujem da će se Bačka braniti. Bore se za opstanak, jer im trebaju bodovi. Bačka je bila u Antaliji na pripremama takođe. Sve informacije su nam bile dostupne, mogli smo mnogo toga da vidimo. Radimo na prekidima, ali neka padne gol kako god, samo neka padne.’’

Meč 22.kola Super lige Srbije između OFK Bačka i Partizana igra se sutra, u subotu 16.februara 2019.godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs