Surdulički Radnik u okviru 24.kola Super lige Srbije gostuje na niškom stadionu ’’Čair’’ gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog. Gosti u meč ulaze sa puno respekta prema protivniku, ali i odlučni da pruže snažan otpor.

Domaći tim je ove sezone ostvario sedamnaest pobeda, uz pet remija i samo jedan poraz, pa sa 56 bodova na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu kao gosti su savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 0:1 (0:0). Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i deset poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom stadionu pretrpeli poraz od ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:1 (0:1). Prethodni susret ovih rivala odigran u Surdulici ekipa Radničkog je nakon preokreta rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:2 (1:0).

Šef stručnog štaba surduličkog tima Milan Milanović istakao je tokom obraćanja predstavnicima medija da je njegov tim u potpunosti spreman za predstojeći duel sa Nišlijama i da veruje u dobar rezultat:

’’Iskreno se nadam da smo od jesenje utakmice napredovali u igri i očekujem da pokažemo taj napredak, a verujem da će se videti i napredak u rezultatu. Ekipa je spremna, svi su prošli pripreme i očekujemo da se uspešno suprotstavimo domaćinu. Ova dva kola igramo protiv prve i druge ekipe u ligi, naš tim je maksimalno spreman, a moja filozofija je da se tim priprema ozbiljno i sa ciljem da pobedi utakmicu, bez obzira na poziciju na tabeli protivničke ekipe. Igrači će dati svoj maksimum i verujemo u dobar rezultat.’’

Meč 24.kola Super lige Srbije između Radničkog i Radnika igra se sutra, u subotu 02.marta 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.