Novosadska Vojvodina u okviru 29.kola Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika. Za plasman u plej-of gostima je neophodan trijumf u ovom susretu, pa treba očekivati žestoku borbu.

Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz devet remija i jedanaest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 1:3. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Novom Sadu ekipa Vojvodine je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0 (1:0).

Šef stručnog štaba novosadskog tima Radovan Krivokapić istakao je da svi u klubu veruju u osvajanje sva tri boda i koliko-toliko uspešan završetak preliminarnog dela sezone:

‘’Svakako da očekujemo još jedan trijumf. Na utakmici sa Dinamom uspeli smo da prekinemo negativnu seriju koju smo imali, pa sada želimo da u istom ritmu nastavimo i protiv Radnika i da koliko-toliko uspešno privedemo kraju ovaj regularni deo sezone. Posle meča protiv Dinama, komentarisali smo kako radost nakon postignutih golova odavno nije viđena kod naših igrača. Upravo ta energija je ono što me najviše raduje, jer igrači su konačno počeli da veruju u sebe i u ono što radimo.’’

Meč 29.kola Super lige Srbije između Radnika i Vojvodine igra se danas, u sredu 03.aprila 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkvojvodina.rs