Milošević: Jako mi je žao što neće biti publike

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1216

Beogradski Partizan u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Domaćini u ovom susretu neće imati podršku publike, jer odrađuju prošlosezonsku kaznu. Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević istakao je da mu je žao zbog te činjenice, kao i da od igrača očekuje pristup kao da je u pitanju evropska utakmica:

’’Jako bitna utakmica u nizu, sve u avgustu su od velikog značaja. Dolazi nam Mačva posle teških mečeva s Velšanima i važno je da se oporavimo fizički. Posle toga čeka nas ključna utakmica sa Malatijom, probaćemo da zadržimo gro igrača u startnoj postavi, a pojedince rotiramo. Jako mi je žao što neće biti publike. Pre samo dva dana bio je veći broj ljudi nego što je praksa i bilo bi lepo kada bi bilo tako protiv Mačve, ali ne može. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat kako bismo na najbolji način uputili pozivnicu navijačima za Malatiju. Mačva je nama prijateljski klub, imamo nama bliske ljude, Ivicu Kralja i Darka Tešovića. Drago mi je što je Mačva uspela da se digne na viši nivo. Moramo ozbiljno da je shvatimo, da imamo prilaz kao da je evropski duel. Mnogi su uspeli da nas iznenade prošle godine, ali ne želim da se vraćamo na to. Potpuno je samoubistvo život u prošlosti u fudbalu. Jasno je da moramo da budemo bolji. Znam da je zanimljivije i atraktivnije igrati Ligu Evrope, ali oni igrači koji tako razmišljaju neće biti u prvoj postavi. Za mene nema podele, svaka utakmica mora isto da se tretira.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Mačve igra se danas, u nedelju 04.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte