Koković: Javor je ekipa koja je sjajno selektirana

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1102

Beogradski Voždovac u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

I pored poraza u prethodnom kolu stručni štab ’’zmajeva’’ nije nezadovoljan prikazanom igrom. Šef stručnog štaba Radomir Koković istakao je tokom svog obraćanja predstavnicima medija da je Javor odlična ekipa, ali da je najbitnije da njegovi fudbaleri ulaze u ritam i da očekuje bolje rezultate:

’’Srećan sam što se nakon dugo vremena vraćamo kući i što ćemo se opet predstaviti našim navijačima. Izlazimo iz specifične utakmice u kojoj protiv Radničkog nismo zaslužili poraz, već u najmanju ruku jedan bod, možda čak i pobedu. Bitno je da hvatamo ritam, da smo znatno popravili nivo igre u odnosu na prethodna dva kola. Javor je ekipa koja je sjajno selektirana, fizički najdominantnija u našoj ligi i sigurno je da nam neće biti lako. Od mojih momaka očekujem da prenesemo nivo igre iz Niša, da dižemo formu, a to će nam naposletku doneti nove pobede i bodove. Svi igrači biće na raspolaganju za sutrašnji meč i to me takođe raduje.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Javor Matisa igra se danas, u petak 16.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte