Surdulički Radnik u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Nakon promena u stručnom štabu Surduličana svi u klubu ističu da je ekipi dobro došla pauza zbog odlaganja utakmice prethodnog kola. Novi šef struke Nenad Vanić istakao je da je bilo dovoljno vremena za upoznavanje i dobar rad:

’’Svaka promena u timu, naročito promena trenera, donosi neke nove zahteve. Dobro nam je došla pauza zbog odlaganja utakmice sa Partizanom, tako da smo imali što više vremena za upoznavanje. Nadam se da smo tih desetak dana uspeli da se upoznamo, da igrači vide šta mi u stručnom štabu tražimo, te da prihvate i odgovore tim zahtevima i nadam se da ćemo svi zajedno biti spremni već evo u duelu protiv Mačve ovog vikenda. Odradili smo dosta kvalitetnih treninga i vidim da momci imaju jako veliku želju da prihvate što se od njih traži. Svi su radili podjednako i u ovom trenutku je bitno da nemamo nekih velikih kadrovskih problema. Osim povređenog Pejčića svi ostali su u konkurenciji za tim. Od celokupnog broja igrača može se odabrati startnih jedanaest kao najbolji izbor za odigravanje jedne dobre utakmice i osvajanje bodova u Šapcu.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Radnika igra se danas, u subotu 31.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com