Najbolji igrač 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Vladimir Silađi, dvostruki strelac u pobedi ekipe TSC-a nad ekipom Napretka u Kruševcu.

Vikend za nama doneo nam je nekoliko izuzetno zanimljivih i borbenih utakmica, kao i 161.večiti derbi Partizana i Crvene zvezde. Najveći broj golova viđen je u Kruševcu gde je ekipa TSC-a stigla do veoma važne pobede, čime se klub iz Bačke Topole popeo na prvo mesto superligaške tabele. Najzaslužniji za to je napadač Vladimir Silađi, dvostruki strelac u susretu koji je njegova ekipa rešila u svoju korist rezultatom 1:3. On je još jednom pokazao svoj izuzetan kvalitet, sjajno reagujući u situacijama kada se našao u prilikama za postizanje pogodaka. Zbog toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: fktsc.rs

Vladimir Silađi (26) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji klasičnog napadača, a ponikao je u novosadskoj Vojvodini. Tokom karijere je nastupao i za Proleter, Slogu iz Temerina, Timok i ČSK iz Čelareva, odakle je u januaru 2016.godine i stigao u Bačku Topolu. Tokom aktuelne sezone zabeležio je devet prvenstvenih nastupa i postigao pet pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: