Najbolji igrač 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Stefan Mihajlović, asistent i dvostruki strelac za Radnički u pobedi nad ekipom Napretka u Nišu.

Nakon dvonedeljne reprezentativne pauze odigrano je još jedno prvenstveno kolo u kome je viđeno nekoliko zanimljivih okršaja i dva, uslovno rečeno, iznenađenja. Jedan od najubeljivijih trijumfa ostvarila je ekipa Radničkog iz Niša koja je na svom stadionu savladala kruševački Napredak rezultatom 4:1 (3:0). Najzaslužniji za taj rezultat je napadač domaćina Stefan Mihajlović koji je postigao dva pogotka i jednom asistirao saigraču. On je tokom čitavog susreta bio nerešiva enigma za odbranu ’’čarapana’’, veoma dobro je sarađivao sa saigračima i često ulazio u šanse, a u ključnim trenucima je bio na visini zadatka i tako u ranoj fazi meča odredio njegov epilog. Zbog svega toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: fkradnickinis.rs

Stefan Mihajlović (25) je rođen u Beogradu, igra na poziciji klasičnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Crvena zvezda. Tokom seniorske karijere nastupao je za Crvenu zvezdu, Slobodu iz Užica, Rad, švajcarske klubove Biel-Bienne i Chiasso, Borac iz Čačka, Vojvodinu i ponovo Rad, odakle je ovog leta i stigao u Niš. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 11 superligaških nastupa, uz 9 postignutih pogodaka, pa je u ovom trenutku usamljen na prvoj poziciji liste strelaca.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: