Najbolji igrač nekompletnog 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Miljan Vukadinović, asistent i dvostruki strelac za Napredak u pobedi nad ekipom Čukaričkog u derbiju kola odigranom u Kruševcu.

Odigrano je još jedno prvenstveno kolo koje je donelo nekoliko zanimljivih rezultata. Najveće iznenađenje svakako je remi Javor Matisa i Crvene zvezde u Ivanjici, nakon velike borbe i mnogo uzbuđenja. Derbi kola između Napretka i Čukaričkog pripao je Kruševljanima koji su pružili sjajnu partiju i u potpunosti nadigrali Beograđane, a meč je završen rezultatom 3:1(0:0). Najzaslužniji za to je krilni fudbaler kruševačkog tima Miljan Vukadinović koji je učestvovao u postizanju sva tri pogotka, dva puta kao strelac i jednom kao asistent. On je tokom čitavog susreta sjajno sarađivao sa saigračima, uvek nalazio najbolja rešenja i u ključnim trenucima koristio šanse koje su mu se ukazale. Zbog svega toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: fknapredak.rs

Miljan Vukadinović (26) je rođen u Beogradu, igra na poziciji desnog krila, a u mlađim kategorijama nastupao je za beogradske klubove Rad i Hajduk. Tokom seniorske karijere nastupao je za češke klubove MAS Taborsko, Slavija i Mlada Boleslav, kao i Zemun odakle je tokom zimskog prelaznog roka stigao u ekipu Napretka. Ove sezone je za kruševački tim zabeležio 9 prvenstvenih nastupa i postigao 2 pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: