Surdulički Radnik u okviru 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno respekta prema protivniku, pre svega zbog kvaliteta i postignutih rezultata. Šef stručnog štaba Simo Krunić ističe da kvalitet rivala ipak može uticati pozitivno na njegovu ekipu da na teren izađe maksimalno motivisano i pruži svoj maksimum:

’’Igramo sa ekipom koja je za mene jedna od najboljih u Srbiji. Igraju mnogo dobro, imaju dobre igrače, dobar stručni štab. Jednostavno, u nezgodno vreme za nas dolazi nam izuzetno dobra ekipa koja teško gubi. Sa druge strane, mi imamo imperativ rezultata. Moramo da učinimo sve da pokušamo da iznenadimo Čukarički, jer u svim linijama imaju dobre igrače, dobro su uigrani, spremni, mladi. Da bismo ostvarili povoljan rezultat moramo da imamo pristup kakav smo imali protiv Radničkog. Dosta je dobar bio i protiv Voždovca, ali u ovim poslednjim utakmicama nismo imali tako dobar pristup, nismo dali svi ono što smo imali i zato nam se to vratilo. Ja se ne bojim za motivaciju u ovoj utakmici, jer će je biti mnogo, normalno da su svi igrači na jednom psihološki visokom nivou kada se igra protiv tako dobre ekipe. Uz dozu sreće, moramo pokušati da iznenadimo protivnika i osvojimo bodove.’’

Meč 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Čukaričkog igra se danas, u subotu 30.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik