Šabačka Mačva u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa velikom željom da konačno stignu do prve pobede u duelu sa rivalom koji je ’’uzdrman’’ ubedljivim porazom od Nišlija u prethodnom kolu. Šef stručnog štaba crno-crnih Dragan Aničić ističe da je najveći motiv šabačka publika koja je uz svoj klub i u najtežim momentima:

’’Pokušaćemo u poslednjoj utakmici pred našim navijačima da im se odužimo pobedom za podršku koju nam pružaju i pored toga što su rezultati daleko od onih koje Mačva zaslužuje. Igramo protiv ekipe koja ima dva izvanredna napadača, Mrkajica i Petkovića, koje ćemo morati da zaustavimo da bi zabeležili pobedu. Očekujem da ponovimo igru iz prethodne tri utakmice i nadam se da ćemo konačno realizovati neku od šansi i obradovati naše navijače.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Javor Matisa igra se danas, u sredu 04.decembra 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Mačva