Niški Radnički u okviru 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno motiva, svesni da bi ih poraz prilično udaljio od ostvarenja zecrtanih ciljeva. Šef stručnog štaba Milorad Kosanović ističe da očekuje odličnu utakmicu i da smatra da je njgov tim potpuno spreman da pruži dobru partiju:

’’Ispred nas je veoma interesantna utakmica. Bodovi su potrebni i nama i njima, tako da očekujem da će obe ekipe ući čvrsto i raspoloženo u ovaj duel, sa najvećim željama da osvoje tri boda. Mi imamo ambiciju, znam da i Čukarički ovde dolazi motivisan, i pred nama je jedna dobra utakmica. Svesni smo da ovaj susret nosi i određeni pritisak po pitanju konačnog plasmana, jer bi nas eventualni poraz znatno udaljio od željenog cilja, ali mi smo mirni i fokusirani. Radnički mora da nađe snage i da odigra bolje nego što je do sada igrao protiv ekipa iz gornjeg dela tabele. Spremni smo i mislim da smo u stanju da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu. Ako budemo koncentrisani, ako budemo ispoljili takmičarski karakter, smatram da ovaj meč može da se završi povoljno po nas. Atmosfera u ekipi je odlična, već u sredu nas čeka slična utakmica protiv Vojvodine i mislim da je dobro što nam ova dva meča dolaze baš u ovom trenutku. Ekipu Čukaričkog dobro poznajem, poseduju ozbiljan kvalitet u svakoj liniji tima, ali oni mene nemaju čime da iznenade. Igramo kod  kuće i čvrsto verujemo da ćemo se radovati nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.’’

Meč 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Čukaričkog igra se u subotu 22.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš