Surdulički Radnik u okviru 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa željom da pred svojim navijačima savladaju direktnog konkurenta u borbi za opstanak u elitnom rangu takmičenja. Šef stručnog štaba Smo Krunić uoči ovog susreta ističe da svaki detalj može da odluči ovu utakmicu i da od svojih igrača zahteva maksimalnu koncentraciju od prvog do poslednjeg minuta:

’’Nama od ove utakmice počinje jako čvrsta borba za opstanak. Igramo sa direktnim konkurentom u toj borbi. Dolazi nam ekipa koja je za razliku od prošle godine dosta čvršća, ostvarili su pobedu protiv Rada, završili prethodnu polusezonu pobedom nad Javorom. Sve nam to govori da uveliko nastoje da prikupljaju bodove koje su ispustili na početku prvenstva. Svesni smo da nam dolazi ozbiljan protivnik, gde nema razmišljanja o lakoći meča i gde nema mesta opuštanju. Moramo biti maksimalno koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta. Što se nas tiče, izgubili smo u prošlom kolu utakmicu od Partizana, ali nemam šta zameriti momcima, zalagali su se maksimalno, a očekujem i ovog puta da pruže maksimum i materijalizuju prednost domaćeg terena. Najbitnije je da budemo posvećeni svakom detalju, jer svaki detalj može da reši utakmicu.’’

Meč 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Mačve igra se u subotu 22.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik