U sredu su na programu svi mečevi 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Inđija – Crvena zvezda i Partizan – Proleter.

INĐIJA – CRVENA ZVEZDA (sreda 26.februar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

Ekipa Inđije u okviru 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Novi superligaš je jesenas na velike muke stavio aktuelne šampione, ali je na kraju ipak pretrpeo poraz, pa nema nikakve sumnje da će u ovaj meč ući sa još više motiva. Domaćini su tokom aktuelne sezone ostvarili četiri pobede, uz tri remija i petnaest poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone ostvarili dvadeset pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 61 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 2:0. Dva tima su se već sastajala tokom aktuelne sezone, a meč u Beogradu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde rezultatom 2:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 14:00 časova.

PARTIZAN – PROLETER (sreda 26.februar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Partizan u okviru 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Crno-beli u ovaj meč ulaze kao apsolutni favoriti, jesenas su lako stigli do bodova u duelu sa Slanobarcima, ali ne treba potceniti ni motivaciju gostiju koji se bore za opstanak. Domaćini su tokom aktuelne sezone ostvarili petnaest pobeda, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 48 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i jedanaest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 1:0. Dva tima su se već sastajala tokom aktuelne sezone, a meč u Novom Sadu završen je pobedom ekipe Partizana rezultatom 0:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.