Šabačka Mačva u okviru 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Domaćini u ovaj meč ulaze svesni činjenice da igraju sa kvalitetnijim rivalom, ali se nadaju da će uspeti da iskoriste njihove mane i da zabeleže povoljan rezultat. Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić naglašava da su njegovi igrači i ranije uspevali da savladaju favorite:

’’Ekipa TSC-a jako dug vremenski period igra zajedno, imaju izuzetno iskusnu ekipu, odlično su vođeni, a nadam se da se nećemo u sve ovo uveriti u sredu. Imaju stil igre koji ja volim, agresivan fudbal i na domaćem i na gostujućem terenu. Biće nam jako teško i da sam mogao da biram protivnika kojeg ne želim u ovom trenutku, sa njima sigurno ne bih voleo sada da igram. Imaju dosta kvaliteta, ali kao i svaki drugi klub poseduju i mane. Ukoliko iskoristimo njihovu slabiju stranu možemo očekivati povoljan rezultat. Imaju dva špic igrača, koji su zajedno dali čini mi se 20 golova i izuzetno su nezgodni, a tu su i Arsenijević koji je nekada bio kod nas, zatim Filipović kao odličan golman, Tumbasević i Tomanović koji imaju ogromno superligaško iskustvo, tako da nas zaista očekuje težak posao. Nema straha, uspevali smo i ranije da dobijemo ekipe koje su mnogo jače od nas, pa se nadam da ćemo i u sredu, uz podršku naših navijača, pružiti za nijansu bolju igru nego na prethodne dve utakmice i da ćemo ponovo uspeti da ubeležimo bodove i obradujemo naše navijače.’’

Meč 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i TSC-a igra se u sredu 26.februara 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Mačva