Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa željom da se revanširaju Surduličanima koji su im naneli poraz u prvom delu sezone, kao i da zadrže poziciju koja ih vodi u evropske kvalifikacije. Šef stručnog štaba Zoltan Sabo ističe da ne očekuje lak posao:

’’Iza nas je jedna veoma teška utakmica protiv Rada, gde smo uspeli da pobedimo sa igračem manje. U subotu nam stiže Radnik iz Surdulice, a naš cilj je kao i uvek pobeda. Oni su dobra ekipa koja dolazi nakon tri pobede u poslednja tri meča i sigurno nam neće biti lako, moramo dobro da se pripremimo. Ipak, mi smo isto u dobroj formi, naši igrači imaju samopouzdanje i kvalitet za novu pobedu i učinićemo sve da tako i bude. Na raspolaganju su mi svi igrači, osim Gorana Antonića koji je dobio crveni karton u utakmici sa Radom.’’

Meč 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Radnika igra se u subotu 14.marta 2020.godine, sa početkom u 13:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK TSC