Šabačka Mačva u okviru 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić ističe da njegov tim očekuje duel sa odličnom ekipom koja je spoj mladosti i iskustva:

’’Postoji neka floskula da Čukarički gura mlade igrače, međutim u njihovim redovima je i dosta iskusnih starijih igrača, kao što su Kajević, Puškarić, Ćirković, i kada im dodate mlade talente, poput Tedića koji je već imao potpisan ugovor sa Mančester sitijem, znači da gostujemo ekipi koja je favorit u ovoj utakmici. Mi nakon ove utakmice podvlačimo crtu na ovu sezonu i ono što se dešavalo nadamo se da se više nikada neće dešavati u Šapcu. Iz svega su izvučene pouke. Kada stvari na samom početku nisu urađene kako treba, onda je jako teško kasnije vratiti situaciju u normalu. Prelazni rok sada mora da se odradi kvalitetno, jer u sledećoj sezoni ispada šest ekipa i od samog početka mora da se krene kako treba.’’

Meč 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Mačve igra se u subotu 20.juna 2020.godine, sa početkom u 16:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Mačva