Nakon trodnevnog rada u Lučanima fudbaleri i stručni štab Mladosti otputovali su na Taru gde će nastaviti letnje pripreme za novu superligašku sezonu.

Ekipa Mladosti se nakon trodnevnog rada u Lučanima uputila na planinu Taru gde će provesti naredne dve nedelje i odraditi jedan deo priprema za novu takmičarsku sezonu 2020/21. U odnosu na tek završenu sezonu šef stručnog štaba lučanskog superligaša Goran Stanić na raspolaganju neće imati Filipa Stojanovića, Predraga Pavlovića i Ibrahima Tanka, koji su napustili klub. Za sada nije bilo dolazaka novajlija, a tokom narednih dana očekuje se da se ekipi pridruže prva pojačanja.

Lučanci će tokom pripremnog perioda na Tari odigrati nekoliko kontrolnih mečeva. Prvi protivnik biće im ekipa Zlatibora (07.jul), a potom će se sastati sa ekipama Inđije (10.jul), Spartaka (13.jul), Slobode (16.jul), Partizana (18.jul) i Takova (19.jul). Generalna proba planirana je za 23.jul, kada bi ekipa Mladosti trebala da se sastane sa ekipom Čukaričkog, najverovatnije u Užicu.

FOTO: FK Mladost