Nakon video konferencije sa predstavnicima klubova Super lige i Prve lige Srbije, zakazane za petak, biće poznat raspored takmičenja za sezonu 2020/21.

Zbog specifične situacije u većem broju gradova i opština Srbije, usled pandemije virusa COVID-19, Zajednica klubova Super lige i Prve lige Srbije odlučila je da predstojeće izvlačenje takmičarskih brojeva i utvrđivanje rasporeda takmičenja obavi putem video konferencije. Biće to novitet u radu Zajednice, prilika da se isproba i ovaj sve popularniji način održavanja sastanaka, pa se nadamo da će sve proći u najboljem redu i da će članovi biti zadovoljni.

Sastanak je zakazan za petak 10.jul 2020.godine, prvo sa predstavnicima klubova Linglong Tire Super lige Srbije od 12:00 časova, a potom sa predstavnicima klubova Prve lige Srbije od 14:00 časova. Nakon toga biće poznat raspored odigravanja utakmica u predstojećoj sezoni 2020/21 za oba takmičarska ranga.

Početak nove sezone u okviru Linglong Tire Super lige Srbije planiran je za 01.avgust, dok je početak u okviru Prve lige Srbije planiran za 15.avgust 2020.godine.