Lučanska Mladost u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba lučanskog superligaša Goran Stanić ističe da je nezahvalno davati prognoze za uvek nepredvidivo prvo kolo šampionata:

’’Uprkos tome što smo domaćini, nismo favoriti. Gledajući rivalitet dva grada očekuje nas lokalni derbi i  jedna neizvesna, nadam se i kvalitetna  utakmica. Nezahvalno je davati prognoze, pogotovo kad je u pitanju nepredvidivo prvo kolo. U odnosu na prošlu sezonu novina su bonusi, i to će za nas biti nepoznanica. Kad su u pitanju mladi igrači oslonićemo se na talente iz našeg omladinskog pogona. Prioritet će nam biti da, uz postizanje povoljnih rezultata, u vatru guramo mladi potencijal kako bi brže napredovali i pravilno se razvijali. Svesni smo da klupa ’’ubija’’ svakog mladog igrača, ali i oni moraju iskazati dovoljno strpljenja, jer će svako dobiti priliku koju svojim kvalitetima zaslužuje. Prvenstvo će biti dugo i naporno i ko u rosteru bude imao dovoljno kvalitetnih igrača i konstantnu formu može se nadati boljim rezultatima.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Javor Matisa zakazan je za petak 31.jul 2020.godine, sa početkom 20:00 časova.

FOTO: FK Mladost