Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba Kenan Kolašinac ističe da su pripreme bile prekratke, da su igrači dolazili sukcesivno, tako da će na teren izaći i igrači koji su sa ekipom odradili tek nekoliko treninga:

’’Mnogo kratak period za pripreme je iza nas, pogotovu što smo startovali nekompletni sa 12-13 igrača. Pojačanja su stizala sukcesivno, i još će dolaziti, tako da raspolažemo sa oko 30 igrača. Teško je to sve uklopiti, pogotovu što ću gurnuti u vatru novajlije koji su sa ekipom odradili tek nekoliko treninga. Ni žreb nam nije bio naklonjen i u narednih sedam dana odmerićemo snage sa tri najbolja kluba u ligi. Za nas će biti čast da otvorimo sezonu protiv šampiona, da se predstavimo u pozitivnom svetlu na stadionu ’’Rajko Mitić’’. Zvezda je naš najtrofejniji klub, imaju sjajne pojedince, tako da svako mesto u timu pokrivaju sa po tri kvalitetna igrača. Pokušaćemo da se predstavimo u najboljem svetlu, u granicama naših mogućnosti. Ne tražimo alibi protiv najboljih, priliku ćemo imati protiv ostalih konkurenata.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara zakazan je za subotu 01.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova.