Ekipa Inđije u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba belo-zelenih Bratislav Živković istakao je da je u njegovoj ekipi bilo jako puno promena, da ima i kadrovskih problema, ali da na Banovo brdo ne idu sa belom zastavom:

’’Došao sam u sred priprema, pred utakmicu sa Metalcem, ali brzo sam se uklopio sa ekipom. Posle nekih tri nedelje rada čini se da smo na dobrom putu i da ekipa iz dana u dan izgleda sve bolje i bolje. U poslednjoj nedelji smo uspeli da dovedemo neke igrače koje smo želeli, pošto je bilo puno odlazaka, a sada i dolazaka. Za sada je desetak igrača otišlo i desetak igrača je došlo, a u planu nam je još jedno pojačanje o kome ne bih u ovom trenutku govorio. To je, uz promenu trenera, veliki stres za ekipu, ali ja se nadam da će sve biti dobro na startu sezone. Kadrovska situacija je takva da su neki igrači bolesni, neki su povređeni, a za neke još nisu završeni papiri oko registracije. Ali, nema alibija, momci koji izađu na teren moraju da daju ono najbolje što mogu. Čukarički prethodnih šest-sdam godina igra važnu ulogu u našem fudbalu, ekipa dugo igra zajedno i ima istog trenera kao prethodne sezone. Idemo na noge dobrom domaćinu, naravno ne sa belom zastavom, već da odigramo najbolje što možemo. Ambicije su nam da ove godine igramo značajniju ulogu u srpskom fudbalu nego prošle godine.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Inđije zakazan je za subotu 01.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Inđija