Šabačka Mačva u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić istakao je da su gosti mnogo kvalitetnija ekipa, ali da su u nekim prethodnim duelima uspevali da pariraju aktuelnom šampionu i da će to pokušati da ponove:

’’Kada igrate protiv Crvene zvezde, stvar je jasna. To je sigurno najkvalitetnija ekipa u našoj ligi, što ne znači da se mi predajemo pre utakmice. Sigurno je da ćemo pokušati da na svaki mogući način neutrališemo taj njihov kvalitet u igračkom kadru. Ne plašimo se, ovo je za nas jedan izazov i igrači će pokušati ono što je u ovom trenutku možda neostvarivo. Zvezda ima tridesetak igrača u svom pogonu i svaki od njih ima kvalitet da reši utakmicu, a u prethodna dva kola imali ste priliku da vidite lepu i efikasnu igru crveno-belih. U nekim utakmicama koje smo igrali ranije protiv Zvezde pokazalo se da možemo da im pariramo, neke partije su rešavali lagano, tako da očekujem od mojih igrača prvo da uživaju u ovoj utakmici, kao i da daju sve od sebe da zabeležimo dobar rezultat.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Crvene zvezde zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 18:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Mačva