Surdulički Radnik u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba Surduličana Simo Krunić ističe da njegov tim na ovom teškom gostovanju povoljan rezultat može ostvariti jedino borbenom i disciplinovanom igrom:

’’Osvrnuću se nakratko na prošlo kolo i samo ću reći da i dalje smatram da smo vrlo oštećeni u toj utakmici, ali ne preostaje nam ništa drugo već da se okrenemo novom izazovu, utakmici sa Napretkom. Idemo timu koji iz prva dva kola nema osvojen nijedan bod. Njima bi jako značila prva pobeda na domaćem terenu. Upravo zato mi moramo da držimo nivo igre i tu motivaciju i borbenost svih devedeset minuta. Moramo da dobrom, disciplinovanom igrom pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat. Na raspolaganju su nam svi igrači i pokušaćemo da nametnemo naš način igre pred domaćinom meča, koji je pak najavio dosta promena i samim tim dosta nepoznanica ko će im biti u prvom timu. Ostaje nam da nametnemo svoj način igre tako što ćemo morati da se prilagođavamo njihovim novim igračima, što će nam dosta otežati već unapred teško gostovanje. Moramo ući maksimalno koncentrisani. Ponavljam, važni su svi momenti, pa i oni u produžecima koji, videli ste u prošlom kolu, zahtevaju i veću koncentraciju i oni mogu biti ključni.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radnika zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnik