Surdulički Radnik u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije iz istoimenog mesta.

Novi šef stručnog štaba surduličkog tima, Slavoljub Đorđević, tokom predstavljanja je istakao da je zahvalan na šansi da predvodi Radnik, da Inđija igra sve bolje i da je ekipa sigurno puna samopouzdanja, ali da ipak očekuje pobedu:

’’Želim da se zahvalim rukovodstvu na ukazanoj šansi. Radnik po organizaciji i uslovima zaslužuje da bude stabilni superligaš i obećavam da ćemo stručni štab i ja i momci koje treniram dati sve od sebe da tako i bude. Radnik ima dobru ekipu, niz nekih okolnosti je napravio to da budu u ovoj situaciji u kojoj su sada, ali ja verujem u njih, verujem u moj stručni štab, verujem u sebe i siguran sam da ćemo ubrzo ovo da popravimo i da će Surduličani biti prezadovoljni klubom. Na ovim mini pripremama upoznao sam se sa ekipom i radili smo na nekim novinama, pa se nadam da će to već danas i rezultirati. Inđija je dobra ekipa koja je selektirana jako oprezno, dve od tri poslednje utakmice su pobedili i ovde dolaze sa velikim samopouzdanjem. Ova liga je jako dugačka, svaki bod je veliki. Sportska trema je dobra stvar, jer vam pomaže da budete fokusirani, a strah kod mene ne postoji, takav mi je karakter.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Inđije igra se u subotu 12.septembra, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnik