Zvanično predstavljanja novog šefa stručnog štaba Napretka, Gorana Stevanovića, organizovano je danas u prostorijama kruševačkog superligaša.

Nakon odlaska Dragana Ivanovića uprava fudbalskog kluba Napredak je angažovala novog šefa stručnog štaba. Ugovor je potpisan sa Goranom Stevanovićem, poznatim stručnjakom koji će u nastavku sezone sa klupe predvoditi ’’čarapane’’. Tim povodom danas je organizovano njegovo zvanično predstavljanje.

Trener Stevanović je tom prilikom istakao da je Kruševac fudbalski grad i da smatra da je prihvatanje poziva da sedne na klupu ’’čarapana’’ pravi korak u njegovoj karijeri:

’’Svaka odluka, svaki korak u životu treba da bude protkan nekom tradicijom, korenima i da ima nekog smisla. Po meni, Napredak ima puno smisla za svakog trenera da dođe ovde. Svi mi, koji smo igrali onu staru ligu Jugoslavije, znamo dobro da je Kruševac fudbalski i carski grad i uvek je ovde bilo teško igrati i pobeđivati. Došao sam sa puno ambicija i velikim zadovoljstvom i siguran sam da je ovo dobar i pravi korak u mojoj karijeri.’’

Ekipa Napretka u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije u subotu dočekuje niški Radnički.

FOTO: FK Napredak