Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da njegovom timu u goste dolazi ekipa sa dobrim i iskusnim individualcima, kao i da podjednako dobro igraju i kod kuće i u gostima:

’’Posle utakmica sa Čukaričkim i Voždovcem očekuje nas još jedan meč sa jako dobrom ekipom koja je već duže vreme u vrhu srpskog fudbala. Ukoliko želimo da ostvarimo pobedu moramo biti na jakom dobrom nivou, u što ja sigurno verujem. Radi se o ekipi čiji je kostur tima već dugo na okupu, radi se o iskusnim igračima koji imaju dobar individualni kvalitet.  Teško je igrati protiv njih, jer su uvek jako motivisani, nije im bitno da li igraju kući ili na strani. Najbolji segment igre su im prekidi i na to moramo obratiti posebno pažnju. Raduje nas da smo u prethodnim utakmicama igrali dobar fudbal, što nije uvek pratio i rezultat. To je sigurno reper kako moramo izgledati i na sutrašnjem meču. Prvi put posle dužeg vremena svi igrači su zdravi, jedino nećemo moći računati na Srećkovića koji još nije dovoljno spreman za ovu utakmicu.’’   

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Mladosti igra se u ponedeljak 26.oktobra 2020.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK