Beogradska Crvena zvezda u okviru 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da protiv inđije neće biti kalkulacija, da je meč sa Javorom bio škola i da više ne sme biti ’’poklanjanja’’ bodova:

’’Nema kalkulisanja protiv Inđije. Ući ćemo u meč sa sastavom koji u tom trenutku bude najspremniji, kako bi fudbaleri mogli da dobiju zasluženi odmor, jer nas očekuje paklen ritam do 16. decembra. Sa Inđijom se završava treći ciklus utakmica i o bilo čemu, osim o pobedi, ne želimo ni da razmišljamo. Mi smo i protiv Javora mogli da damo tri ili četiri gola, ali takav je bio dan. Nismo realizovali sve ono što smo postigli. Imali smo dobre šanse, ušli ozbiljno u meč, ali bez pobede. Javor je bio škola, ali ne želimo više da ’’poklanjamo’’ bodove, tako da ćemo predano ući u meč sa Inđijom, jer znamo šta nam pobeda donosi.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Inđije igra se u nedelju 08. novembra 2020. godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda