Beogradski Voždovac u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Jovan Damjanović ističe da je kvalitet rivala neosporan, ali da njegov tim pruža dobre partije u kontinuitetu i da je zbog toga optimista:

’’Partizan je u jako dobroj formi i seriji, igraju agresivan i organizovan fudbal sa dosta snage i intenziteta. Kvalitet koji poseduju je neosporan, a mi ćemo probati da dostignemo taj intenzitet i da preuzmemo kontrolu, ukoliko to bude moguće. Kontinuitet dobrih igara je evidentan, dominantni smo na terenu i imamo razloga da budemo optimisti. Verujem da ćemo pre svega odigrati jednu kvalitetnu utakmicu. Momci su radili vredno i ovakve utakmice mogu da im donesu mnogo toga dobrog.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Partizana igra se u subotu 12. decembra 2020. godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Voždovac