Direktni prenosi mečeva 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1301

U sredu i četvrtak na programu su svi mečevi 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Partizan – Mladost, Metalac – Crvena zvezda, Inđija – TSC i Vojvodina – Proleter. Događanja na preostalih šest mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (sreda 16. decembar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

U prvom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na prva četiri meča 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:00 časova. Pored susreta Partizan – Mladost, koji će biti samostalno prenošen i na trećem programu, pratićemo mečeve OFK Bačka – Radnički Niš, Rad – Spartak ŽK i Zlatibor – Mačva. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

PARTIZAN – MLADOST (sreda 16. decembar, 14:00 časova, TV Arena sport 3)

Beogradski Partizan u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. U prethodne dve sezone Lučanci su u nekoliko navrata uspevali da ’’otkinu’’ bodove crno-belima, pa treba očekivati izuzetno zanimljivu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz pet remija i šest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 0:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport, sa početkom u 14:00 časova.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE  (sreda 16. decembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U drugom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na još četiri meča 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Pored susreta Metalac – Crvena zvezda, koji će biti samostalno prenošen i na trećem programu, pratićemo mečeve Javor Matis – Voždovac, Napredak – Novi Pazar i Radnik – Čukarički. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

METALAC – CRVENA ZVEZDA (sreda 16. decembar, 16:00 časova, TV Arena sport 3)

Milanovački Metalac u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Gosti u ovaj meč ulaze sa ulogom apsolutnog favorita i željom da jesenju polusezonu završe još jednom pobedom, ali treba očekivati snažan otpor domaćeg tima. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz sedam remija i pet poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone bez poraza, sa šesnaest pobeda i dva remija, pa sa 50 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.

INĐIJA – TSC (četvrtak 17. decembar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Ekipa Inđije u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Ovaj meč svakako će obeležiti iznenadna smrt šefa stručnog štaba gostiju Zoltana Saboa, koja je potresla fudbalsku javnost i zasigurno ostavila posledice na njegove igrače i saradnike. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz dvanaest pretrpljenih poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz tri remija i osam poraza, pa sa 21 bodom i utakmicom manje trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radnika, a rezultat je bio 1:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:00 časova.

VOJVODINA – PROLETER (četvrtak 17. decembar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde ekipa Vojvodine dočekuje gradskog rivala, ekipu Proletera. Biće to ne samo gradski derbi, već i duel dva tima koji se bore za visok plasman i Evropu, pa treba očekivati izuzetno borbenu i kvalitetnu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz tri remija i tri poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Spartaka, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i četiri poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:00 časova.

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte