Kruševački Napredak je juče započeo pripreme za nastavak šampionata, a prozivku je obavio novi šef stručnog štaba čija je promocija najavljena za ponedeljak.

Fudbaleri kruševačkog Napretka u prolećni deo sezone ulaze sa novim šefom stručnog štaba. Iskusni Milan Đuričić, čija promocija je zakazana za ponedeljak, imaće težak zadatak da ’’čarapane’’ vrati na poziciju koju po renomeu zaslužuju. On je juče obavio prozivku kojoj je prisustvovalo 24 igrača.

Na spisku za početak priprema bila su sledeća imena:

GOLMANI: Mladen Živković, Miloš Ostojić i Aleksa Jordanov;

ODBRANA: Dušan Stević, Slavko Lukić, Stefan Todorović, Nikola Leković, Mitar Ćuković, Aleksandar Trajković, Miloš Milovanović, Jovan Marinković, Ognjen Mršić, Nemanja Đeković;

VEZNI RED: Miroljub Kostić, Nemanja Milovanović, Milan Spremo, Uroš Rašković, Saša Marjanović, Luka Laban;

NAPADAČI: Srđan Kočić, Alen Melunović, Lazar Milošev, Luka Milunović i Marko Mrkić.

Prozivci nije prisustvovao Dino Šarac, koji je na testiranju bio pozitivan na koronavirus.

Milošu Mijiću je istekao ugovor i karijeru nastavlja u Novom Pazaru, a ugovori su raskinuti sa Srđanom Matićem, Mladenom Zeljkovićem i Matejom Zuvićem.

Ekipa od danas radi po ’’duplom programu’’, pre podne u teretani i posle podne na terenu. Prvi deo priprema ’’čarapani’’ će obaviti pod Bagdalom, a drugi deo u turskoj Antaliji gde će boraviti od 15. do 29. januara. Planirano je da u poznatom letovalištu odigraju pet kontrolnih utakmica.

Napredak je jesenju polusezonu završio na 15. mestu superligaške tabele, sa 18 osvojenih bodova na svom kontu.

FOTO: FK Napredak