Beogradski Partizan u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da je zadovoljan stanjem ekipe posle priprema i da je prva utakmica nakon pauze uvek teška:

’’Napredak ima iskusnog šefa stručnog štaba, koga izuzetno cenim. To je klub sa tradicijom, nezgodan za Partizan. Odradili su pripreme sa malo golova. Dobro smo ’’podmazani’’, zadovoljan sam, ali videćemo da li ’’škripi’’ kada krenu utakmice. Prva utakmica je uvek teška, moramo da se koncentrišemo. Pojačali smo intenzitet u fazi odbrane i napada. Takmičarske utakmice donose nove stvari i posle nekoliko možemo da pričamo o tome šta smo poboljšali. Jedva čekamo da počne. Svi smo zdravi, osim Nemanje Stevanovića koji je zadobio tu mehaničku povredu ramena. Reprezentativci Urošević i Popović su već u trenažnom procesu, ali sigurno nisu spremni za ovu prvu utakmicu. Filip Stevanović nije ni otišao na turneju, niti prošao pripreme, videćemo kada ćemo moći da računamo na njega. Videćemo ko je koliko spreman za ovu utakmicu, imamo nekoliko dilema. U svakom slučaju, bez obzira na to šta će se desiti na sutrašnjoj utakmice, nastavićemo taj trend i promenićemo tri-četiri igrača. Želim da svi momci budu u fokusu. Posle tri-četiri utakmice će se iskristalisati tim i neće se toliko tumbati. Svi su podigli nivo forme. Tako ćemo funkcionisati u narednom periodu.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Napretka igra se u subotu 06. februara 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan