Ivanjički Javor Matis u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba gostiju Igor Bondžulić ističe da ne očekuje lepu utakmicu, jer su bodovi veoma važni za obe ekipe:

’’Posle dobrog rezultata na startu prolećnog dela šampionata idemo na megdan protivniku koji je zabeležio negativan rezultat u prvom kolu. Moramo biti realni, gostovali su, imali su za protivnika jednu od najboljih ekipa u zemlji, Partizan, pa ni sami verovatno nisu očekivali poseban rezultat. Tokom priprema su se verovatno više fokusirali na utakmicu protiv nas, koja može biti presudna i za njih i za nas. Očekuje nas dosta teška utakmica. Mislim da utakmica neće biti preterano lepa za oko. Igraće se na rezultat i mislim da će obe ekipe gledati da naprave što manje grešaka, jer bodovi mnogo znače za nastavak takmičenja. Utakmicu dočekujemo u dobrom raspoloženju. Nema razloga da ne ponovimo partiju kakvu smo pružili protiv Mladosti iz Lučana. Što se tiče kadrovske situacija, nakon suspenzija vraćaju se Jevremović i Jevtić, a Radivojević je povredio koleno i videćemo narednih dana koliko će dugo biti odsutan.’’

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Javor Matisa igra se u petak 12. februara 2021. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Javor Matis