Beogradski Partizan u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe njegova ekipa sa puno opreza ulazi u predstojeću utakmicu sa Inđijom, jer je reč o agresivnoj ekipi koja se bori za opstanak:

’’Izuzetno sam oprezan, gledao sam njihovu utakmicu sa Crvenom zvezdom u Beogradu kada su vodili do pet minuta pre kraja. Oprezni smo, teško je pobeđivati, pogotovo u kontinuitetu. Oni su izuzetno agresivna ekipa, bore se za opstanak. Ispratili smo sve njihove utakmice, čak i sa priprema. Videćemo, spremamo se, pa videćemo kako će biti. Neću moći da računam Sašu Zdjelara i Slobodana Uroševića koji su trenutno bolesni. Sitne probleme imaju Rajko Brežančić i Aleksandar Lutovac, tako da još uvek nismo odredili sastav. Sejduba Suma će biti u konkurenciji za tim, on je vrlo važan igrač za nas. Stalno rotiramo u odnosu na protivnika, želim da svi budu spremni, ne možete sa jedanaest igrača da igrate. Ne znam sa kim ću početi sledeću ili onu posle nje utakmicu. Važno je da su svi fokusirani, imamo i prijateljske utakmice koje su mi izuzetno važne i mogu više igrača da imam u rotaciji.’’

Meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Partizana igra se u petak 26. februara 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan