Kruševački Napredak u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da u Novi Sad putuju bez ’’bele zastave’’, sa željom da ostvare pozitivan rezultat:

’’Učinićemo sve da se vratimo neporaženi, iako gostujemo trenutno trećeplasiranom timu. Biće teško, naravno, posebno zato što i dalje ne možemo da računamo na kapitena Kostića i Tomića, koji su se povredili u Surdulici. Posle Zvezde i Partizana, Vojvodina ima najskuplji tim u ligi. Zadnja linija im je odlična, tu su Andrić, Bralić, Saničanin i Đorđević, u sredini Drinčić, Bojić, Čović i Mrkaić u špicu. Doveli su sad i Simića iz Zvezde. Iskreno, očekivao sam da će Novosađani da se bore za titulu. Sa druge strane, mi smo tim koji raste i to me raduje. Nije nam u ovom trenutku važno ko daje golove, važno je da ih bude što više, kako bi što pre obezbedili opstanak. Često im ponavljam najvažniju činjenicu – najbolji pojedinac je tim! Očekujemo da i u Novom Sadu ispoljimo taj timski duh. Respektujemo ih maksimalno, ali ih se ne plašimo.’’

Meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Napretka igra se u petak 26. februara 2021. godine, sa početkom u 15:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Napredak