Surdulički Radnik u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Slavoljub Đorđević ističe da ga ne brine gust raspored utakmica i upozorava na kvalitet i motivisanost gostiju:

’’Ubrzani ritam utakmica ne bi trebalo da remeti nikoga, čak mislim da zgusnut raspored, iako naporniji, možda i bolje utiče na igrače. I fizički i psihički napor je veći, ali vođen ličnim iskustvom mislim da je igračima mnogo lakše kada se češće odigravaju utakmice, a manje se trenira. Mi u sredu igramo sa ekipom koja je imala jako težak raspored u prethodnih pet kola. Pazar je ekipa  koja je u prošlom kolu dobila utakmicu sa 4:0, bez kapitena, polušpica, znači jedna odlična ekipa koja zna šta hoće i igra jako agresivno. Nalaze se iznad crte, trebaju im bodovi. Mislim da dolaze kompletni i sigurno je da će doći jako motivisani. Što se nas tiče, u dobrom smo ritmu. Igramo kod kuće i znamo da nam je svaka utakmica i svaki bod bitan u ovoj ligi, tako da ćemo se sigurno spremiti što bolje i što kvalitetnije i uz Božju pomoć da osvojimo nova tri boda.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Novog Pazara igra se u sredu 03. marta 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnik