Ekipa Inđije u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Čelar ističe da nije bilo vremena za tugovanje zbog teškog poraza, da ekipu već čeka nova prilika za osvajanje vrednih bodova:

’’U zgusnutom rasporedu prvenstvenih utakmica nema vremena za tugovanje i razočarenje. Sigurno da nismo očekivali visok poraz i da je iza ekipe težak vikend, ali na tabeli se ništa drastično nije promenilo. Imali smo slobodan dan i nekoliko lakših treninga. Ekipa se osvežila i oporavila od prethodne utakmice. Javor je prethodnu utakmicu izgubio i sigurno će želeti na svom terenu da nas pobedi, baš kao što ćemo i mi učiniti sve što je u našoj moći da ih savladamo. Čeka nas težak meč i mi smo spremni za njega. U ekipu se vraćaju Cucin i Bakić, svi su spremni i nema povređenih, bićemo kompletni u Ivanjici. Još četrnaest utakmica je ispred nas, ekipa je fizički spremna i jasan joj je zahtev, ići ćemo korak po korak. Uz nas nekih pet-šest klubova će se boriti za plasman iznad zone ispadanja. Niko neće obezbediti opstanak u narednih pet kola, valja nam da budemo složni, da vredno treniramo i da na utakmicama budemo na visokom nivou želje i zalaganja. Ja apsolutno verujem u ovaj tim i u opstanak u Super ligi i nameravam da svoj ugovor odradim do kraja, ni ne pomišljam da odustanem.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Inđije igra se u sredu 03. marta 2021. godine, sa početkom u 16:05 časova.

FOTO: FK Inđija