U utorak i sredu na programu su svi mečevi 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos 164. večitog derbija Crvena zvezda – Partizan na stadionu ’’Rajko Mitić’’. Događanja na preostalih devet mečeva možete ispratiti putem dva multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (utorak 06. april, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

U utorak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 18:00 časova. Na programu su mečevi Novi Pazar – TSC, Proleter – Čukarički, Mačva – Mladost i Spartak ŽK – Voždovac (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 5 UTAKMICA (sreda 07. april, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

U sredu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na pet mečeva 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:00 časova. Na programu su mečevi Metalac – Javor Matis, OFK Bačka – Radnik, Zlatibor – Inđija, Rad – Vojvodina i Radnički Niš – Napredak (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN (sreda 07. april, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije ujedno je i 164. večiti derbi srpskog fudbala, meč između Crvene zvezde i Partizana, koji će biti odigran na stadionu ’’Rajko Mitić’’. Dueli ovih rivala uvek su bili mnogo više od fudbala, bez obzira na trenutnu formu ili bodovnu razliku. Ovoga puta derbi će možda imati i presudan značaj u trci za titulu, pa treba očekivati veliku borbu i neizvesnu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset sedam pobeda, uz dva remija i bez pretrpljenog poraza, pa sa 83 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 1:4. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset četiri pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 74 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 3:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Humskoj završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.