Kruševački Napredak u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da je osvajanje sva tri boda na gostovanju u Nišu imperativ, kao i da bi pobedom svima dali do znanja da ostaju u elitnom rangu:

’’U pitanju je ekipa proverih i ozbiljnih igrača. U jesenjem delu sezone igrali su veoma dobro, čak i pobedili Partizan u Nišu sa 1:0. Ušli su sada u rezultatsku krizu, izgubili visokim rezultatom u Novom Pazaru i u Lučanima i to je za mene, moram da priznam, veliko iznenađenje. Jer, ekipa koja ima Gavrića, Đuričkovića, Aksentijevića, Stevanovića, Žareta Markovića, golmana Ristića, ne bi trebalo da gubi tako ubedljivo, ali desilo im se i to svedoči da imaju problem. Sa druge strane, mi od sad i u buduće na svakoj utakmici idemo na pobedu. Išli smo, naravno, i do sada, međutim, na Čairu je osvajanje tri boda imperativ. Sa trijumfom u Nišu bismo svima dali do znanja da ostajemo u društvu superligaša, bez obzira koliko ekipa ispada, a svašta se priča. Planovi Napretka su da se u sledećoj sezoni pozicionira u samom vrhu, ali pre toga i što pre moramo da obezbedimo opstanak. Jedini put ovog proleća samo bili kompletni protiv Zlatibora i doneli sva tri boda iz Užica. Dakle, imamo problema kada nismo svi na okupu, u suprotnom problema nema i možemo sa svima da se nosimo ravnopravno.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Napretka igra se u sredu 07. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Napredak