Kruševački Napredak u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da izuzetno poštuje rivala koji ove sezone igra odlično, i pored mladosti igrača, ali da bi trijumf u Subotici imao veliki značaj za njegov tim u borbi za opstanak u elitnom rangu:

’’Spartak je po meni hit prvenstva, jedan od najmlađih timova u ligi, sa sedam-osam bonus igrača, a imaju mnogo bodova, to je za svako poštovanje. Tako se i odnosim prema nedeljnom rivalu, tim pre što je Ljubiša Dunđerski, moj pomoćnik iz drugog mandata u Vojvodini i moj igrač iz prvog mandata na klupi Novosađana, danas u Spartaku sportski direktor. Idemo na sever Bačke da pokušamo da pobedimo, jer trijumf bi nam širom otvorio vrata opstanka. Imamo peh da ne možemo da računamo na Sašu Marjanovića, koji se povredio na utakmici sa Mačvom, a potom je iz stroja ispao i Luka Milunović. Ali, to ne menja naše ambicije, ni domaćin zbog kartona neće biti kompletan.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Napretka igra se u nedelju 18. aprila 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Napredak