Kruševački Napredak u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da prema kalkulacijama njegovom timu treba još devet bodova da obezbedi opstanak, za šta je potrebno da pobeđuje na domaćem terenu:

’’Raspoloženje u ekipi je više nego dobro. Računamo da nam je potrebno još devet bodova za opstanak, mada je po nekim kalkulacijama i sedam dovoljno, a do kraja smo tri puta domaćini. Očekujem od tima da bude odgovoran, kao i do sada, i da upiše nova tri boda, jer bio bi to veliki korak ka opstanku. Proleter je u evidentnoj krizi rezultata, izgleda da su računali da su se obezbedili, pa maltene celog proleća igraju sa mladim timom. Sada im se malo otelo to igranje sa decom, izgubili su u prethodnom kolu kod kuće od Mladosti i verujem da će nama na megdan izaći sa svim raspoloživim snagama, jer mogli bi se naći u opasnoj zoni po pitanju opstanka, što im verovatno nije bilo ni na kraj pameti pred početak drugog dela šampionata.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Proletera igra se u subotu 24. aprila 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Napredak