Ekipa Inđije iz istoimenog mesta u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Goran Milojević ističe da su crveno-beli daleko kvalitetniji tim, ali da će pokušati da naprave iznenađenje i eventualno iskoriste njihov slab dan:

’’Mi treniramo za svakog rivala, ali dolazi nam aktuelni šampion i to je samo po sebi veliki motiv našim igračima. Naš je plan da ovu utakmicu odigramo u ritmu u kojem smo odigrali i ovih četiri od kada sam ja došao u klub, da pružimo naš maksimum u datom trenutku. U prethodnim utakmicama sa nama su teško izlazili na kraj, ali Crvena zvezda je veoma kvalitetna ekipa, pojedinačno i kolektivno. Sami vidite, jedan igrač Crvene zvezde ima primanja kao ceo budžet Inđije. Ali opet, fudbal je fudbal i zato je interesantan, to je draž fudbala. Možda Crvene zvezda ne bude imala svoj dan. Naša ideja je da uđemo u utakmicu kvalitetno, da momci izađu i da odigraju u našem ritmu, koliko nam protivnik dozvoli.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Crvene zvezde igra se u nedelju 25. aprila 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ove utakmice na drugom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija